tirsdag 2. juni 2009

Diverse bilder av hageprosjekter

Nå er det lenge siden jeg har blogget, det skyldes tid som er brukt på forberedelser til eksamen, koselig besøk fra Sverige, tidvis fint vær som jeg har benyttet meg av, samt arbeid. I dag har jeg begynt på en ukes ferie (johoo), men det regner ute og temperaturen ligger på ca 11 grader, så det frister ikke spesielt til haging. I mellom regnbygene tok jeg med meg fotoaparatet ut og tok bilder av nye (og gamle) perosjekter.

Gammel utslagsvask og trapp fra sommerstua

Utleiehagen slik den ser ut nå (søtmispelhekken begynner å komme til syne i bakgrunnen)

Yndlingsplassen min for stolhaging


"Solporten" som Ole laget i vinter er kommet opp, bak ser vi Kleive kirkeBuskebeddet foran "Skyggeplassen" begynner å bli frodig.

Rosebuen jeg fikk til morsdagen min er satt opp. Enda er det lite som klatrer, men det er plantet ulike vindler, en klokkeranke og en clematis.


Utvidet bedd foran kjørebroen. Mange av disse staudene er kjøpt på hagelagets planteloppemarked i Chateauhagen, og er gamle stauder som er brukt i restaureringen av denne hagen.

Gamle melkespann fra gården er brukt til å pynte opp

Inngangspartiet, rosa, lilla og blånyanser.

4 kommentarer:

Mari sa...

Så koselig du har det :) Likte trappa di veldig godt. Ryddig og fint ser det ut som du har det også. Det kan jeg ikke si om plassen her... Sånn utslagsvask kunne jeg godt ha tenkt meg hvis jeg ikke hadde hatt en festbrems ;)

Takk for titten og ha en fortsatt fin dag med eller uten haging :)

Elsa sa...

For en flott hage du har.
Det ble forandring på været ja. Surt og kaldt her inni fjorden også i dag.

Karianne sa...

Kor fint de he det!!! I trur i må komme å sjå en dag! På mandag bynnje i på jobb igjen...

disa sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片