søndag 15. november 2009

Enda en dag i hagen før vinteren :)

Jeg hadde egentlig planlagt å begynne så smått med julebaksten i dag. I stedet fikk jeg mulighet til å gjøre forsømt hagearbeid i et flott høstvær med over 12 grader, og slikt setter jeg pris på i midten av november :)

Jeg hadde to pakker med vårløker som jeg ikke har prioritert å få i jorda enda, i dag ble det altså gjort. Jeg er dog usikker på hvordan resultatet blir, for det var faktisk tele i jorda, og derfor ble det også vanskelig å grave dype nok hull til løkene. Vi får se til våren......

Det var altså disse to sortene som ikke hadde kommet seg i jord. For å si det sånn, hageambisjonene mine er vanligvis større enn kapasieten, så i år må jeg si meg rimelig fornøyd med at alle løkene fikk jord over hodet.... omsider :)

Elias har også bidratt i dag, her har han samlet sammen noen småplanker som skal brennes på bålet

Ole redder buksbommen fra å bli flat av snø i vinter. Jeg lurer på om jeg skulle gjort det samme med alle buksbomene, selv om det ikke blir måket så mye snø oppå?

I dag (som så mange andre søndager) har vi vært ute å arbeidet i beste kirketid. Gården ligger rett nedenfor kirken, så vi prøver iallefall å ikke lage så mye støy mens prekenen pågår :/

Det er sjelden jeg tar bilde av gården fra denne vinkelen (østfra). Jeg la også merke til HVORFOR gården ikke blir avbildet fra den retningen i hytt og pine, jeg hadde nemlig et svare strev med å snevre inn bildet slik at alle katastofeområdene havnet utenfor synsfeltet.


Hestene holder til borte i skogen akkurat nå, og de blir fort nyfikne når noen kommer med en trillebåre med en hvit plastsekk oppi, full av......

..EPLER!! Epler er snacks for en hest, og denne gangen er det nefallseplene til Ragnhild N de knives om.

Jeg må bare innrømme at beddene mine ikke ser så lekker ut i år, og det er mange stauder som skulle vært klipt ned for å spare meg for mye arbeid til våren. I dag fikk jeg da tatt noen, og jeg fikk faktisk samlet i sammen alle støttene og satt inn i kjeleren for vinteren.

Tenk at disse kvisten som står igjen her var verdens flotteste, duftende hvite pion i sommer, FANTASTISK!!!

... og så skal den bli kompost :)

3 kommentarer:

Gry sa...

Så utrolig koselig dere har det!

Ragnhild sa...

Takk Gry, det er alltid koselig å høre

Malene sa...

Pena!

Hehe. Neida, men synes du var veldig pen på det bildet mamma.