søndag 14. august 2011

Bilder fra dagens vellykkede "1000 åpne hager" arrangement.

Den store hagedagen opprant i dag med et perfekt vær for hagevandring, og de hageinteresserte og skuelystne sviktet heller ikke. Mellom 70 og 80 personer har vært innom hagen vår i dag. Overveldende!! Jeg tror jeg fikk snakket med nesten alle, veldig hyggelige folk i alle aldre. Vi hadde til og med besøk av hele fire generasjoner fra en familie. Kjempekoselig, gleder meg allerede til neste år :)
Kaffe, vafler og vannmelon ble servert. Besøkende satte pris på en kaffekopp og noe å bite i, så det gikk med noen liter kaffe og vaffelrøre. Her er vertinnen bak serveringsstedet, men hun hadde god hjelp av svigermor til vaffelstekingen. I tillegg dukket Ådne (en kamerat av Elias) opp med hjemmebakte muffins.

Svigerfar hadde omvisning av gamle bruksgjendstander inne på stabburet.Det virket som alle, små og store koste seg og fant noe å se på. Vertskapet er iallfall strålenede fornøyd.

 Takk alle sammen for en vellykket dag!

5 kommentarer:

Parkvegens Hageglede sa...

Ragnhild og Ole.. dere har en flott hage! Ser at dere har tatt dere av alle besøkende på en fantastisk måte. Gratulerer med en vellykket dag.. og takk til overgartneren for det fine været!

redesign sa...

Der sku jeg gjerne ha vært! Lenge siden Otilie og Elias har møttes også, får satse på at jeg finner frem til neste åpne hage hvertfall :)

Tove sa...

Moro at det kom så mange :-) Ser ut som alle storkoste seg :-)

Bilder sa...

Hei Ragnhild og Ole !
Takk for en fin dag i hagen deres - her var det ikke bare hage men et spennende museum også.
Nydelige vafler ble servert og mange koselige folk traff vi.
Har lagt ut flere bilder på hagelagets hjemmeside: www.skvalderkaalen.no

Terje og Karina

Ragnhild sa...

Takk for hyggelige ord alle sammen. Evy: du er velkommen neste år. Elias vil også bli glad for å få besøk av Otilie.
Karina og Terje: Mange koselige bilder på hjemmesiden :)