lørdag 15. november 2008

Hvordan få tiden til å gå??

Jeg sitter å venter på at Victor skal gi lyd fra seg om at festen er over og vil bli hentet. Klokken er litt over ett, og filmen på TV er ferdig. Hva kan en da finne på for å holde seg våken, jo gå inn på pc`n og se på gamle bilder. Her er noen bilder fra området sør for Stabburet.


Tatt høsten -06, asfalten er ikke lagt enda. Tatt våren -08, rhododendroene blomstrer


Det siste bildet er tatt i august -08, og jeg ser at området har begynt å få et frodigere uttrykk. Den fremste rekken med busker er vintergrønn, planen er jo at de etterhvert skal vokse inn i hverandre og skape en slags hekk. Det er iallefall morro og se hvor fort ting skjer i hagen.
Nå sendte Victor melding om at han ikke har behov for skyss alikevel, han blir hentet av faren til I og kommer derfor ikke hjem i natt. Ok, da kan mor legge seg, og ungdommen kan fortsette å ha det morro :)
Mor trenger forresten søvn da hun må fortsette på jussoppgaven sin i morgen.

4 kommentarer:

hildeG sa...

Ja, det kommer en ny periode med nattevåk når ungene kommer i tenårene! Jeg satt også oppe med pc'n i går kveld, men nøyde meg med å vente til fjortisen var i hus ved midnattstider. De to eldre er tross alt voksne og jeg regner med at de klarer seg selv :-)
Og den elsdste er 24 og høygravid - hun er ikke på fest, men holdt sin mor med selskap på msn litt tidlig på kvelden :-)
Lykke til med oppgaven!

Ellea sa...

Her i huset var det min bedre halvdel som hadde fått nattevåke genet,så det var som oftest han som ventet oppe/lå våken til poden var i hus. Nå er poden voksen og har flyttet hjemmefra og det er ingen som våker lenger:-)

Det er alltid gøy med slike før og etter bilder.

Ragnhild sa...

Jeg har jo "poder" i alle aldre, barn, fjortiser og "voksne". Det hender at de som er over atten også trenger "sjåfør" slik som denne gangen. En prøver jo som foreldre å stille opp, men jeg krever jo litt tilbake også da :)

Takk til "hildeg" for gode ønsker ang. oppgaven :)

Malene Kleive sa...

Hvorfor setter du meg som "voksen" i gåseøyne? Jeg er da så voksen som det er mulig å bli.

Jeg gleder meg til sommeren igjen når jeg ser bildene du har lagt ut.