lørdag 1. november 2008

Haloween

Slik så Elias ut da han gikk haloweenrunden sammen med vennene sine i går. Det vil si at det regnet godt mens de gikk runden sin, og masken ble så ekkel og våt at han måtte ta den av før de hadde fått banket på første dør. Det kan hende at det var like bra, for jeg tror at hans eget ansikt skapte større sympati, og dermed ga et større innkomme av godterier også. Skålen med godterier på bildet er ikke kveldens fangst, men godterier som var kjøpt inn for å gi andre barn som kom og banket på. Det viste seg midlertid at ingen barn orket å oppsøke vår grisgrente bebyggelse, derfor sitter vi nå inne med et godterilager som bør vare helt jul.

Elias er en kreativ liten gutt som elsker å lure resten av familien. På fredag fikk vi oss en god latter da dette lå på kjøkkenbordet og ble undersøkt av den ene familimedlemmet etter den andre. På den stor lappen står det; det ligger en penge under dette lokket. Under lokket/korken står det; lurte deg hilsen Elias.

4 kommentarer:

Juni sa...

Herlig spøk fra Elias.

Charlotte sa...

Stiiiilig!! Utrolig søtt.

Mokki sa...

For en rakkerunge :) Enn å finne på sånne pek da, fantasien er i orden skjønner jeg...

Malene Kleive sa...

hahaha. Dette er såå typisk Elias. P.s, send godteri til meg da om dere ikke finner ut hvordan dere skal klare å spise det opp.