onsdag 12. november 2008

På jakt etter franskinspirert bilde/maleri

Jeg har vært på utkikk etter bilde/maleri til kjøkkenet over lengre tid nå. På grunn av at jeg har en ganske begrensende formening om motiv, er det selfølgelig vanskelig å finne. Jeg lånte med meg et bilde fra Bohus, men det var HELT feil, og det så jeg vel egentlig allerede på butikken. Fordi jeg har et italiensk kjøkken, har jeg hengt meg opp i at motivet skale være fransk/italienskinspirert. Jeg ser for meg at motivet skal være hentet fra et uterom fra en bakgård, gjerne med vinranker og brostein, dog ikke FOR mye farger. Hm, dette er ikke lett..., er det noen som kan gi meg et tips om bilde som kan oppfylle disse kravene, blir jeg hoppende glad. Prisen må ligge rundt tusenlappen eller mindre. Størrelsen kan være 80X80 pluss - minus på høyde og lengde.

Hvis jeg ikke greier å skaffe et slikt bilde, har jeg tenkt ut en reserveplan. Den er følgende; når hele familien på 7 er samlet i julen, skal Victor fotografere og redigere et familiebilde sammen med katt og kanin. Jeg ønsker at dette bildet skal være i brunt/hvitt. Vi skal ha hverdagsklær på og være i en naturlig setting, ikke virke oppstilt. Hva tror dere???

Dette er bilde av Tamburgården på begynnelsen av 1900. Det ser ut som det er tatt i forbindelse med et bryllup, uvisst hvilket, men det kan jeg sjekke opp. Dette bildet henger på kjøkkenet i dag, og jeg synes det passer perfekt inn. (Solen på bildet er gjennskinn fra blitzen min).

3 kommentarer:

hajal. sa...

Kansje du finn noko her : http://www.qxl.no/Default/DefaultList.asp?Catg=11381&ListingType=0&ListingSort=1&LanguageNr=0

Ofte kan ein vere heldig å gjere godt kupp på QXL !

hajal. sa...

ser at linken ikkje virkar, men gå til QXL og sjå på Samleobjekt, Antikvitet & kunst.

Ragnhild sa...

Takk for tipset hajal. Det var mye fint der, men fant ikke et bilde som kunne innfri mine krav. Kanskje det kommer senere...:)