mandag 25. april 2011

Påskeaktiviteter 2011

Da er påsken nesten over for denne gang. I år har vi tilbrakt påsken hjemme med masse besøk, mat, spill og haging med temperaturer på nesten 20 grader. Altså en perfekt påske etter min smak.

Denne fuchsian har overvintret på loftgangen og viser at den har trivdes der. Golden Vegner har et utrolig flott bladverk og er svært dekorativ selv uten blomster.

Nedenfor har jeg lekt meg litt med det nye speilreflekskameratet mitt, men ser at jeg har mye igjen å lære for å få helt skarpe bilder. Jeg gir ikke opp og satser på at jeg får øvd meg på mange fine blomstermotiv i sommer.

Et arrangemet utenfor ingangspartiet bestående av melkespann med kvister, en trillebåre (fått av Malene) fylt med stemor og fuksia og en gammel melkesil. Gleder meg til jeg kan begynne å plante sommerblomstene i sårommet i krukker og kar ute.

Det er ikke så mye som blomstrer ute enda, men med den varmen vi har hatt nå har det dukket opp nye spirer hver dag. Jeg har i løpet av påsken rensket opp og spadd kanter rundt en rekke bedd. Noen av beddene har fått ny jord på seg også. Selv om jeg har en del bedd igjen, synes jeg at jeg har kommet langt i våronna allerede.


Påskeharen kom med påskeegg i år også, Elias og Eilif (søskenbarn) var utrolig glad for det. Det vanket også en del påskegodt på mor i løpet av påsken :)Elias fikk med seg Eilif for å male påskeegg slik tradisjonen er i påsken. En kan se av resultatet at disse to ikke lenger er så små og uskyldig som de en gang var, for disse påskeeggene består av røvere, banditter og superhelter.


Ingen kommentarer: