mandag 24. november 2008

Helgens shoppingbegivenheter

Litt over kl 13 fredag leverte jeg jussoppgaven. Jeg gleder meg alltid til etter jeg har levert oppgaven, men hver gang er jeg bare sliten, tom og orker ingenting. Da oppgaven var levert, hadde jeg kun vært på jobb og skrevet oppgave en hel uke sammenhengende (inklusiv natt til fredag). For å muntre meg selv opp og få ny energi, tok jeg meg en tur til byen på lørdag, helt alene. Det eneste "oppdraget" jeg hadde var å kjøpe 25 års gave til Christopher, ellers skulle jeg bare gå og kikke i butikker og kose meg (ikke ofte jeg tar meg tid til slikt). Jeg traff forresten Elisabeth og vi hadde oss en hyggelig stund på kafé. I tillegg til gave, kjøpte jeg meg ny adventstake med tilbehør, en topp, et skjerf og selskapsveske til julebordet neste uke. Litt må en jo unne seg når en har vært flink pike. Til Malene; jeg fant også noe til deg som skal sendes med postmannen om noen dager :)




Dette var ikke den eneste shoppingrunden i helgen. I går var jeg innom nettbutikkene i bloggen min, og valget falt på Lunehjem der jeg fant et bokstativ, to knagger, en tavle med klokke og nok en overaskelse til Malene (denne får du ikke før til jul).



Vel, da har jeg fått min "gavekvote" før jul. Jeg er jo på langt nær ferdig med julegavene, så da må jeg vel ha slekt og venner i tankene på neste shoppingtur (litt dårlig samvittighet kanskje).

2 kommentarer:

Malene sa...

NEI, du trenger ikke ha dårlig samvittighet. Gjett om jeg ble nysgjerrig og spendt nå da:):):)
Jeg elsker post, værtfall når det er noe hjemmefra:) YEY.

Miamaria sa...

Gratulerer med vel levert! Flotte saker du har handlet deg. :)