mandag 9. februar 2009

SåtidFebruar er kommet og det er på tide å forkulivere den blomsterprakten man ønsker skal pryde hagen til sommeren. Ute er det absolutt vinter i dag, snøen fyker rundt "nåva" og det føles veldig lenge til vår og sommer. Da er det bra at en kan drive med litt hagesysler inne. For en uke siden var jeg ute og tok inn greiner av frukttrær og prydtrær, og noen av disse ser jeg blomsterknopper på nå, HÆRLIG!! Før jeg kan begynne med å så, må jeg rydde og gjøre klart vaskerommet med lys og diverse. Jeg har fri fra arbeid i dag, så kanskje jeg får kommet meg i gang iverfall, men jeg må også bruke litt tid på å lese i forhold til en gruppeoppgave.
På morsdagen fikk jeg "rosebue" (rusten variant) av familien, og da passer det jo bra at jeg skal så en del klatreplanter. Jeg tror at den vil gjøre seg godt et lite stykke ovenfor steintrappa (bildet), det er iverfall det jeg tenker akkurat nå. Hva synes dere??

2 kommentarer:

Vigdis sa...

Jo, rosebuen vil gjøre seg der, Ragnhild :-) Mange fine slyngplanter du sår.

merethe sa...

Hei :) så koselig at du stakk innom bloggen min. Det blir flott med rosebue der du beskriver. Kom på at jeg har tegnet en rosebue som jeg skal få en til å lage for meg. Han er sveiser og lager gjerne en. Ja tenk når våren og sommeren kommer. Jeg gleder meg masse...se alt vokse og gro. Herlig å være hagegal.;)