torsdag 5. februar 2009

Skulpturfontene i bursdagsgave!!!

Er jeg ikke heldig... ? Denne dama fikk jeg i bursdagsgave av min kjekke mann og min gode venninnen Elisabeth. Den jeg fikk er riktignok en størrelse mindre enn på bilde, men den kommer absolutt til å gjøre mye ut av seg likevel. I tillegg til damen fikk jeg også en fot/fundament i samme stil som damen skal stå på. Vannet skal renne ut av blomsterkorgen som damen holder, det gleder jeg meg til å både høre og se. Inntil videre har den fått en plass på nykjøkkenet, men så snart våren kommer skal den ut og vise seg frem. Jeg har fått en ide om at den skal få en plass på den nye verandaen som skal støpes og flislegges utenfor kjøkkenet. Planen er da at statuen plasseres i en nedfelling i gulvet som er fylt med stein. I bunnen av "karet" skal det være en sluk som fører vannet/regnvann til en tank som skal fungere som et vannreservoar for pumpen/fontenen. Er noen som har gjort noe lignende?8 kommentarer:

Lizbeth sa...

Heldige du. For ein flott bursdagsgave.Og gratulerer med dagen.:)

Ragnhild sa...

Takk Lizbeth ;)

Elsa sa...

For en flott gave. den kommer til å bli flott når du får satt den på plassen den skal stå på.
Gratulerer med dagen!:-)

Malene Kleive sa...

ÅÅ, den var fin mamma. Hvor skal den stå?

Anne på Moseplassen sa...

Det var en mektig gave! Flott dame :) og gratulerer med dagen

Katrine sa...

Kjempefin dame ta der asså. Heldig e du:) Å planene e store ser i:) Går vel me den ferievekå i mai å vel så d:)

Ragnhild sa...

Takk for bursdagshilsen alle sammen:)
Katrine: Ja det blir ferie i uke 22i år også. Jeg er nok en smule tvangspreget, men min er erfaring er at denne uken er en strålende uke for en hagegal.

disa sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看