søndag 29. mars 2009

Det store korslaget

Forrige lørdag mens vi satt og så på Det store korslaget på TV2, fikk vi et innfall som gikk ut på at vi kan jo melde oss (Elias, Ole og meg) på som publikum i studio når vi likevel er i traktene den 18 april. Vi gikk inn på TV2 sine nettsider og sendte en e-post med påmelding. Vi har ikke fått svar, så vi vet enda ikke om vi er ønsket, men vi har ikke gitt opp håpet. For sikkerhets skyld sendte Ole en ny e-post i går. I går gikk forresten koret til Vinni ut og det synes Elias var veldig synd. Han synes nemlig dette var den fineste låten som har vært med til nå. Jeg er enig med Elias i at han absolut fortjente å bli med videre. Gleder meg til neste gang når Elg skal fremføre Britney Spears

I dag har jeg priklet mer..... og så ble det tomt for jord. Shit!!!.... og vinduskarmene blir fullere og fullere :)

2 kommentarer:

Malene Kleive sa...

Om dere kommer med, må dere gjøre alt som skal til for å kome med på skjermen, koste hva det koste vil. Pappa heier vell på Elg, siden han har sunget med han(?)

Ragnhild sa...

Pappa heier på den som er flinkest fra gang til gang, altså ingen klar favoritt. Om du får se oss på skjermen gjenstår å se, følg med Malle :)