fredag 13. mars 2009

Surt, kaldt og fulle vinduskarmer

Her hos oss er det surt og kaldt i dag. Vi har fortsatt en del snø på Kleive, men forhåpentligvis forsvinner litt av den med det regnet som kommer i dag. (Bildet er tatt fra loftagengsvinduet)

Det er tid for at viduskarmene begynner å fylles opp igjen, men jeg er heldig for jeg har en hel ubebodd leilighet medvinduskarmer som jeg kan disponere (skal leies ut når vi får pusset opp).
I dag har jeg priklet Hibiskus og Nyresnerle. På planterommet spirer det å gror, og jeg sår stadig nye sorter etterhvert som det blir ledig plass. I dag sådde jeg to sorter stemor og revebjellefrø som ble til overs i fjor. jeg har også vært i kjelleren og hentet fuchsiane mine, det ser ut som de oppstammede har greid seg fint. Nå er det bare å begynne å stelle dem. Jeg skulle egentlig skrive oppgave i dag, men det er så mye annet som er morsommere :/ Skal ta meg en tur til ei venninne å hente inspirasjon, håper jeg.

Slik så det ut på planterommet mitt da jeg sådde de første frøene i februar. Nå er det ikke fult så ryddigt, rent og oversiktlig :) , bare utrolig koseligt :))

3 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Det gir en god følelse å ha fulle vinduskarmer på denne tiden av året, det gir løfter om ny vår og sommer...

God helg til deg!

Gry sa...

Skikkelig vårstemning.

Iris sa...

Du har et fint sted for å oppale planter! Det er godt å se grønne spirer midt på vinteren, for da vet en at det blir vår engang!