mandag 16. mars 2009

Oppgaveskriving, Piggeple og hagemesse.

Nok en helg med oppgaveskriving er tilbakelagt. I dag har jeg fri fra arbeid og har fått priklet begge Malvasortene mine. Det er litt ledig plass i såkassene mine, så nå håper jeg at frøpakkene fra T&M skal komme snart. Inn imellom oppgaveskrivingen min i helgen ble det litt surfing på nettet. Jeg søkte på Piggeple for å finne ut mer om denne planten jeg har sådd. Jeg fikk treff på Norsk Freakforum og forstår nå at denne planten er svært giftig og blir brukt av noen til å fremkalle tilstander jeg ikke vil anbefale. Jeg ble faktisk plutselig ikke glad i denne planten, og vurderte å kaste de få spirene som har kommet. Jeg kom likevel fram å gi Piggeple en sjangse, after all, jeg har sikkert mange vekster i hagen som er giftig.

Ute regner det, og temperaturen ligger på ca 5 grader. Noe av snøen har forsvunnet, men langt ifra nok til at jeg kan sette igang med våronna. Jeg blir kjempemisunnelig når jeg leser i de andre bloggene at de rensker bedd og registrerer det ene vårtegnet etter det andre. Ja, ja våren kommer vel til Kleive snart også, det er bare jeg som er litt utålmodig.

Nå er det endelig bestemt at jeg og Ole skal til hagemessen 17-19 april. Det blir første gangen for vårt vedkommende. Hagegal skal ha stand der, og det skal bli morsomt å se noen av medlemmene "live". Vi har ikke bestem hvor vi skal bo enda, men vi skal høre med søsteren til OLe (Jorunn) om hun kan ta imot noen hagegale denne helgen. Mulig at minstemann Elias også bli med. Ha en fin uke alle sammen !!

5 kommentarer:

Alt godt sa...

Strålande, det blir kjekt å treffast!

Mete sa...

Lykke til videre med oppgaveskriving! Hva studerer du?
Er selv akkurat ferdig med et studie - hadde min siste muntlige eksamen for en uke siden. Det var en lettelsens følelse:-)

Ragnhild sa...

Jeg går ledelse i helse- og sosialsektoren, jeg gleder meg også til jeg er ferdieg med eksamen. Da skal jeg ta meg en uke ferie etterpå å arbeide i hagen:)

Malene Kleive sa...

Hvor er denne messen? Da stikker vi sannsynligvis samtidig fra Kleive.

Ragnhild sa...

Messen er på Lillestrøm :)