tirsdag 28. april 2009

Dagens haging og kaffebesøk

Denne krukken kjøpte jeg på hagenessen på Lillestrøm. Den er enda finere i virkeligheten enn på bildet.... synes jeg da. Fra før har jeg en kubbelysestake i samme serie som jeg fikk med Malene (datter) til jul. Det er klart jeg måtte bare ha denne krukka da :)

I dag har jeg hatt fri fra jobb og valgte derfor å bruke dagen ute. Det var overskyet og noe regn fra morgenen av, men utpå formiddagen kom sola og varmet opp. Dagens haging har gått ut på å plante hekk og finplanere plenen i utleiehagen. Jeg har valgt Junisørmispelhekk fordi den var på tilbud nå til 29,- planten. Jeg har ingen erfaring med disse buskene fra før, men jeg tror den vil bli fin og fungere godt som le for østavinden. Midt i hagingen fikk jeg overaskende besøk av Hilde, hun skal snart flytte inn i nybygd hus med det som etterhver skal bli en stor hage. Det ble kaffe på stabbursverandaen med hageprat, og en hagevandring til slutt. KOSELIG!! Jeg kommer og ser på huset ditt snart Hilde.

Jeg har ikke fått sådd i plenen og tromlet i dag, men det gjør jeg i morgen.

Prydkirsebærtreet er et syn i disse dager. Det er flere som har lagt merke til treet når de kjører forbi på hovedveien, et ordentlig blikkfang. I tillegg til blomsterprakten på denne tiden, synes treet har en utrolig flott form på kronen. Den vide formen danner nesten et tak over benken som står der. Jeg har faktisk bestemt meg for å plante samme sort ved siden av platten i utleiehagen. Det er mulig det vil bli litt "strø" når blomstene detter av treet, men jeg velger å tro at det bare er idyllisk :) Apropos "strø", på søndag hold jeg på med å renske et buskebedd/staudebedd for lauv fra blodbøken, en h..... jobb. Mens jeg sto der og "armast" utbrøt jeg at dette skulle en brukt støvsuger til. Ole hørte dette og vips hadde han hentet industristøvsugeren. Dermed hadde jeg støsuget beddet på et blunk. Genialt spør du meg :) Er det flere som støvsuger beddene sine ???

1 kommentar:

Elin sa...

Støvsuge bedda, ja....det var smart. Har en slik støvsuger vi òg, nå er jeg akkurat ferig for i år da...men neste år !
Ha en knall uke og langhelg !