mandag 13. april 2009

Påskens begivenheter om litt av hvert

Quiz hører med til påsken. Elisabeth har lagt seg godt tilrette på gulvet og gjort seg klar for årets påskequiz på Tamburn. Hun har fått de viktige rollene som både utspørrer og dommer. Her ser dere Malene, Ole Jørgen og Christopher som konsentrerer seg for å få oppnå viktige poeng i en meget viktig konkuranse :) Jeg ble forøvrig fornøyd med resultatet denne gang, bedre lykke neste år folkens :) :)


Det er ikke bare de tobente som koser seg på Tamburn i Påsken. Hestene og Tott koser seg også i fineværet.

Årets første tulipaner har sprunget ut, det skjedde i går den 12 april. Disse kommer tilbake hvert år og kan brukes som indikator på hvor tidlig våren kommer i hagen min.


Det venstre bildet av vårsammenplantningen er ifra i dag, og det andre fra i fjor vår. Jeg var nemlig i kjelleren og tok frem overvintrende stauder og jyvel i krukke. De ser noget bleke og puskete ut, men jeg håper de kommer seg nå når lyset får fart i fotosyntesen. Hva tror dere, er ikke jyvel og stauder egnet for overvintring inne?

Dette er bilder tatt av Elias og kameraten Ådne etter de har fått boltret seg i gamle klær på mørkeloftet i dag. Jeg synes begge ble skikkelig kule. Kreative og talentfulle er de iallefall, det spørs om det er teateret som er tingen for disse to :)

Ole Jørgen har vært på Eidsøra på hytta hos en kamerat noen dager. Da han kom hjem hadde han ikke trent på en uke, og derfor måtte han bruke tid på helsestudio i dag. Resultatet ble slik at det ikke var noen Ole Jørgen hjemme da vi andre koste oss med påskens pinnekjøtt. Bildet er tatt etter trening da Aleksander og Ole jørgen spiste oppvarmede rester av dagens pinnekjøtt, og jeg tror faktisk de koste seg de også :)

6 kommentarer:

Mete sa...

Så koselig med påsketradisjoner! Quiz er bare det gøyeste - og ikke bare i påska! Elsker det, og vil aller helst vinne... Innrømmer det glatt!
Flotte bilder og hyggelig lesing for en blogghopper :-)

merethe sa...

Hyggelig at du stakk innom hos meg :) Det er koselig med påske tradisjoner. Fine bilder du tar.

Gry Cecilie sa...

Fy søren så koselig dere har det...har alletide sagt at dere er drømmefamilien min:):)

Ragnhild sa...

Takk for hyggelige kommentarer alle sammen. Det er jammen kjekt at dere stikker innom bloggen min :)
Til Gry Cecilie, har du ikke blogg du da? Jeg tror nemlig at du hadde blitt en super blogger :)

Elin sa...

Heisann Ragnhild !
Så koselig å få hilsen fra en tidligere sambygding.
Syns det var noe kjent med deg også, ja. Kjempefint sted dere har på Kleive. ...og vet du, jeg har massevis av slekt i Eresfjord. Begge foreldrene mine er derfra.
Hilsen Elin

Juni sa...

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg:)
Jer ser du allerede har utsprungne tulipaner - så heldig!
Jeg må nok vente på det ennå en stund, så sant ikke rådyrene kommer innom en tur. Jeg strør ut litt blodmel sånn dann og vann i håp om å holde dem borte.

Koselig med tradisjoner i påska og quiz er jo gøy. Vi pleier å noe liknende på hytta.