mandag 24. januar 2011

Romantisk frøbestilling fra Impecta

Denne dagen har jeg tilbrakt hjemme sammen med sønnen min på 10 år som ble operert for mandlene i forrige uke. Mens Svampebob herjet på tv,n, hadde jeg god tid til å studere årets frøkatalog fra Impecta. Jeg er veldig fornøyd med utvalget mitt i år, men fargespekteret er nok ikke særlig sprekt. Det går i hvitt, rosa, lilla til blått (romantisk og søtt). Jeg husker et år jeg hadde masse sommerblomster i orange og gult, jeg hadde til og med orange puter og duk på utemøblene. det var knalltøft. Kanskje neste år :)

Sommerblomster

Sommerblomster
Stauder
Ole har vært flink og brukt noen timer på sårommet mitt i helgen også. Nå er panelet i taket lagt og malt. Da gjenstår det å finne en egnet dør og sette inn, samt benk, hyller og lysarmaturer. Det verste er med andre ord gjort :)

Fra stua

3 kommentarer:

Parkvegens Hageglede sa...

Jeg liker den romantiske preget på frøbestillingen din. Mye vakkert både av sommerblomster og stauder. Må visst få sendt bestillingen min jeg også, Zimtrade har noen Cosmos og Løvemunn som jeg må ha :-)

Parkvegens Hageglede sa...

Hei Ragnhild.
Klart vi treffes den 24/2. Om du følger linken oppe på høyre side av bloggen min og klikker deg inn på Molde og Omegn hagelag, så skjønner du nok hvem jeg er :-) Jeg gleder meg veldig til det møtet.

Ragnhild sa...

Da er det vel du som er den nye lederen i hagelaget :)Gleder meg til¨å følge bloggen din videre .. snakkes den 24. feb.