lørdag 11. oktober 2008

Hekta på fransk landstil

Her er et av bildene i boken "Franske fornemmelser i nordiske haver" som inneholder utrolig flotte inspirerende bilder for videre haging fremover. Neste år skal det invisteres i heklet hengekøye og plantes flere klatreplanter. Ja i det hele tatt må det mer vegitasjon til før det kan begynne å ligne på en frans hage. Bra jeg er av den tålmodige typen

Jeg og Ole har foresten begynt å fable om en ny frankrike tur til neste år. Da vi reiste til Alcace for to år siden var anledningen to 40 års dager, neste år blir anledningen 20 års bryllupsdag. Da har vi litt lyst å oppleve Provance.

I dag har jeg bare konsentrert meg om oppgaven som skal leveres mandag kl 10.00, og er faktisk rimelig fornøyd med innsatsen. I og med at jeg faktisk har en del igjen og må antagligvis bruke hele morgendagen, bør jeg legge meg NÅ!!!!

4 kommentarer:

Malene Kleive sa...

Fransk stil er bare helt fantastisk, enig der. Men det er vell enklere å lage en slik stil om man har en liten hage med MASSE trær i. I Vietnam hadde jeg mulighet til å få kjøpt billige hekla hengekøyer i alle farger. Synd jeg ikke kjøpte ei.

Vigdis N sa...

Så mange flotte bilder det er i den lenka, da! Provence kan du virkelig glede deg til!

Ragnhild sa...

Ja det var synd det Malle, det hadde vært den perfekte julegave. Nå er det jo slik da at det ikke er for sent enda, bare ta en titt innom her; landromantikk.no

Jeg bare nevnete det :)

Til Vigdis: hvis du har vært i Provance, tar jeg gjerne imot tips om hva jeg MÅ oppleve...

Rekkehuset sa...

Den boka har jeg også - koser meg med de flotte bildene :-)