tirsdag 14. oktober 2008

Høsten har kommet til Kleive for alvor.

Det regner og blåser ute, inne fyrer vi i peisen og forbereder oss mentalt på en laaang og mørk vinter. Jeg satt og mimret litt mens jeg så igjennom sommerbildene fra hagen. Da jeg så dette bildet husket jeg plutselig varmeperioden som slo meg helt ut noen dager. I to dager og en natt lå jeg og Ole i skyggen under blodbøka og bare leste og slappet av. Barna var borte så det var ingen som stilte noe som helst slags krav til oss. HÆRLIGT. Bildet viser utsikten min fra reisesenga. Sånne minner er godt å ha med seg når vi nå går mot vinter.Natt til mandag kl. 06 fikk jeg levert oppgava mi. Jeg begynte å svette litt da nettet begynte å svikte, men etter mange forsøk kom jeg meg inn på fronter og fikk levert fire timer før fristen PUH. Dagen etter (etter noen timer søvn) var det helt umulig å oppnå kontakt med nettet. Spørst om jeg hadde litt flaks der. Ja, ja, jeg var heldig denne gangen, neste oppgave i juss som skal leveres før jul, SKAL jeg være ferdig med i litt bedre tid før innleveringsfristen.

Fredag reiser jeg og Ole til Tromsø for å besøke Yngve og Anita (hei begge to, vi gleder oss og tar med oss ei flaske champagne). På tur tilbake på sødagskveld, stikker vi innom Malene (datter) i Trondheim og overnatter til mandag. (Nå har du sjangs til å vise ferdighetene dine på kjøkkenet, imponere far og mor vet du).

3 kommentarer:

Anita sa...

Lekker blogg du har, Ragnhild! Sjekk litt på nettet med hengekøyer, det står litt på hagegal om leverandører på nett. Kan hende du får et godt kjøp nå som det er ikke-sesongvare. :-)

Malene Kleive sa...

Gleder meg til dere kommer. Vi får se på det med maten, kan ikke love dere noe fantastisk. jeg vet det! Dere kan spandere, så kan vi alle spise ute sammen?

Juni sa...

Det er fint å ha sommerminnene på bilder når vinteren kommer. Jeg kan varme meg mye på de jeg.