onsdag 1. oktober 2008

Loppisfangst

Både lørdag og søndag møtte jeg opp utenfor loppislokalet til anonsert åpningstid. Jeg hadde store forventninger om å finne årets "loppisskatt" for slikk og ingenting, men må vel bare innrømme at jeg fant bare "halvskatter". Det ble masse litt eldre bøker, krukker, 2 trelykter (en brun og en hvit), noen lysestaker og fat.

Etasjefatet synes jeg var nydelig, til jul skal jeg fylle det med julekaker.

Krukken med stativ tok seg faktisk finere ut der det sto på loppemarkedet, enn her det står i stua. Ja, ja det kostet bare 20 kr, ikke det store tapet om jeg gir det til loppemarkedet neste år.


Denne bjella med ku på fant vi på loppis i Sverige i sommer, denne har blitt en "loppisskatt" for oss. Den tar seg godt ut fremme i karnappen på kjøkkenet. Jeg tror ikke det er mange som har maken :)Ellers ble det lite oppgaveskriving og ingen hageaktiviteter i helgen. I stedet hadde vi besøk av Lisa og Jon, Lisa er tremenningen til ungene våre, og er barnebarn til tanta til Ole som bor i Sverige. Kjempekoseligt.
I dag har både jeg og mannen min vært på brannvernlederkurs, uvant og morsomt å møtes slik. Vi skal avgårde i morgen også, mye lovverk og regler, men det er lagt opp slik at det ikke blir kjedelig. Litt filmsnutter og gruppeoppgaver underveis, så holder vi oss våken:)

6 kommentarer:

Vigdis alias Vicky sa...

Etasjefatet blir lekkert med småkaker til jul! Mmm. Jeg jakter også på et slikt. :-)

Malene Kleive sa...

Etasjefatet var fint. Men kanskje finest å dra frem til jul ja. Jeg likte ikke blomterkrukken. Så enig med at du leverer det til neste år. Kubjella derrimot elsker jeg, den skal jeg faktsik arve, så det så.

Aud på Dal sa...

Etasjefatet var da alldeles nydelig. Det blir flott til jul med kaker eller annet snadder i. :-)

Ragnhild sa...

Det høres ut som flertallet mener at etasjefatet får bli, mens krukka må ut. Skal du arve kubjella Malene, må du skape et hjem der kubjella hører hjemme :)..men dette er jo så lenge til, bli med meg på loppemarked neste år. Du trenger jo sikkert en avkobling fra storbyens kjas og mas.

Malene Kleive sa...

Intet problem mamma, skal nok lage et fint hjem til den fremtidige kubjella mi. Loppis er en date!

Inger sa...

Kjempemisunnelig!
Loppis er best.