onsdag 22. oktober 2008

Reiseskildring fra Tromsøtur

Tusen takk til Yngve og Anita for et trivelig opphold med fine opplevelser, god mat i godt selskap. Dette bildet er tatt i forbindelse med en rundtur over til Kvaløya der vertskapet blant annet viste oss en vakker hage med flott blomstring hele vekstsesongen.

Yngve, Anita og Ole utenfor Perspektivet museum der forfatteren Cora Sandel bodde noen år på begynnelsen av 1900 tallet. Museumet inneholdt flere utstillinger, men det var prosjektet "White sea, black sea" til Olof Lastheins som gjorde størst inntrykk.

På tur hjem fra Tromsø overnattet vi en natt hos Malene som nå bor i Trondheim og studerer sosialantropologi ved universitetet. Mandag dro vi til Ikea (invisterte forresten i nye planter til Malene) og kjøpte en del elektrisk utstyr slik at vi endelig kan gjøre ferdig det elektriske som står igjen på kjøkkenet. Før vi satte snuten hjemover, gikk vi på restaurant og kjøpte deilig biff (dvs - godt stekt ifølge oss jentene). Malene ble også med en tur hjem.

Vi reiste fra Trondheim ca halv 5 og hadde planer og være fremme på Kleive i 8 tida. Det ventet blant annet en 8 åring hjemme som var spent på hva mamma og pappa hadde med seg hjem fra tur. Like før vi kom til Valsøy var vegen stengt, og vi måtte kjøre tilbake og kjøre en omveg om Aure med ekstra ferge fra Hennset. Informasjonskiltet om stengt veg hadde selfølgelig vi oversett, noe som resulterte i at vi kom hjem halv 12 i stedet for 8 tida, og 8 åringen hadde selfølgelig lagt seg for natten.

1 kommentar:

Malene Kleive sa...

Hehe. Jeg synes det var morsomt med den ekstra fergeturen. Men neste gang kjører dere gjennom Sundalen, for å være på den sikre siden.